BuzzadorBlog

onsdag 2 mars 2016

Gratis är gott!

Eller att få möjlighet att testa nya produkter är kul. Men är det sedan gott också så är det en härlig bonus. Just nu har jag fått möjlighet att testa ett par olika produkter, och först ut är Kelda Grytbaser.
Som första test blev det Balsamico med rostad vitlök.
Och det var precis lika lätt och snabbt som reklamen beskriver:
Fräs upp kycklingfilé, lite champinjoner och tillsätt Kelda. Under tiden kokade pastan, och eftersom grytan tyvärr ser lite tråkig ut så valde jag Spirelli Tricolore. Då blev det lite mer färg över tallriken.
Snabbt, lätt och gott.Utseendet är inte det mest tilltalande, men med lite pimpning som röd paprika, färska champinjoner och parmesan så blev det absolut tilltalande.
Smaken var det inget fel på, och det är ju lätt att krydda på xtra om man känner för det.

Betyg: Kommer att serveras igen, då det känns som en gedigen middag tillagad på väldig kort tid.
Men lite hjälp på traven krävs rent utseendemässigt.
Kort sagt en trevlig bekantskap och räddare i vardagsstressen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar