Och vi har ju som tradition att vi går ut och äter på födelsedagen, men då vi bokat hans födelsedagsfest till på lördagen, valde vi att gå ut och äta i fredags istället.
Men först var det prepp av mat inför lördagens fest.
På menyn stod Kyckling, kyckling och kyckling. Allt enligt tonåringens önskemål.
Till detta potatisgratäng, sallad, vitlöksbröd,ost och lite olika kalla såser.
När så här mycket potatis skulle skalas och skivas var jag glad över mina hushållsmaskiner, som underlättade jobbet.
Tonåringen hjälpte till och efter att förberett en hel del hämtade vi upp lillkillen från hans träning och drog till Restaurangen Babas i Limhamn.
Vi fick bord i "soffan"
Kanontrevligt, så hädanefter kommer vi att boka detta bordet
En öl slank ner i väntan på förrätterna
Medan vissa fick en lektion i mobilhantering av sin minsta son
Förrätterna kom in
Sniglar
Hummersoppa och vitlöksbröd
Sen kom Entrecone
Black and white
Och Fisk Symphonie
Lillkillen tyckte pommesen såg så goda ut att han missade hur varma de var
En kort välförtjänt paus innan desserterna kom in
Marängswiss och friterad camenbert
Sen fanns det inte utrymme till mer och mätta och belåtna
lämnade vi Babas.
Hemma fortsatte förberedelserna med maten inför morgondagen.
Pulled Chicken och Chicken Teriyaki.
Och grillade kycklingklubbor och vingar.
Färdig med detta landade jag i soffan med en special öl,
Svart Humle
Nu var vi redo för kalas!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar