Eftersom det är helg och tid och utrymme ges att fixa lite extra till middag så satte jag igång.
En runda till affären och saken var klar.
Nu hade jag lite att välja mellan.
Oxfilén var redan kryddad och vakuumpackad så det var bara att lägga den i Sous Vide maskinen.
Ett väldigt lyckad köp och det går inte att misslyckas. Köttet sköter sig själv och blir perfekt.
Till detta blev det smörstekta champinjoner och stekt blomkål. Baconinlindade sparris och kokt broccoli. Svårt att sluta när inspirationen infann sig, så det blev även mandelpotatis och Bea till detta.
Och allt kompletterades med vitlöksbröd. Enklaste modellen, smör, persilja, vitlökssalt och formfranska. Kan inte bli lättare.
Såja, allt på värmning innan servering
Den färdiga maten kompletterades med ett glas rött
Mycket gott om jag får säga det själv, men kvällen är inte slut än, desserten och Melodifestivalen hägrar.
Även den väldigt enkel, men idag kände jag för att byta ut chips och dipp mot frukt.
Nyttigheten planar dock ut lite när smält Nutella och kondenserad mjölk serveras till.
Men, vadå är det Mellomys så är det.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar